fbpx Press "Enter" to skip to content

Vinn en grundkurs i medicinsk qigong för nybörjare!

tävla och vinn en livekurs i qigong online

Den 11 augusti startar en ny grundkurs i medicinsk qigong för nybörjare LIVE online och IRL. Kursen är för dig som önskar lära dig hållbara strategier för sin energihantering, stressa ned och hitta lugn och energi! Här läser du mer om kursen. 

Kursen består av totalt 9st lektioner på onsdagar kl 19.30-20.30 och sker live från Luntmakargatan 94 i Stockholm (ett fåtal fysiska platser) och sänds genom Zoom över hela planeten förstås! Missar du något pass tar du enkelt del av en inspelning. 

I potten för denna tävling ligger tre stycken platser till min grundkurs i medicinsk qigong för nybörjare – live online. 

Har du redan gått en grundkurs hos mig kan du givetvis antingen gå den igen om du vinner eller ge bort den till någon som du själv tror behöver qigong just nu! 💜

Den 2 juli annonserar jag de tre vinnarna i ett mejlutskick.

För att vara med i tävlingen och ha chans att vinna en qigongkurs där du är med online live genom Zoom (värde 1755 kr) så behöver du:

1. dela erbjudandet vidare på något av dina sociala nätverk eller mejla vidare till en vän

2. fylla i formuläret nedan 👇🙌🙏🏻

✅ Genom att fylla i formuläret godkänner du att jag mejlar dig inspiration och tips för ditt lugn och välmående ca 2ggr/mån. Du kan självklart avregistrera dig när du vill. 


"Zhineng Qigong är både okomplicerat att lära sig och att utföra. De långsamma, flytande rörelserna får dig att slappna av mentalt, samtidigt som andningen blir djupare och lugnare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen. Du kommer att uppleva ett skönt inre lugn.

Själv använder jag Qigong i kombination med annan meditation och träning som jag upplever ger en bra variation av fysisk och mentalträning. Inte minst är det ett riktigt effektivt sätt för att hantera stress. Qigong är verkligen helt fantastiskt och något som så många fler borde upptäcka.!"
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vinnarna meddelas om...

Days
Hours
Minutes
Seconds

Jag önskar dig en underbart skön sommar!

Eva Elfström

Lärare Zhineng Qigong/ medicinsk qigong

Qihealer/qigongterapeut

Leg.naprapat

PS… Du kan också prova ett gratis introduktionspass i medicinsk qigong genom att klicka här. 

Qigongcenterstockholm
Qigongcenterstockholm

Qigong & Qihealing med Eva. Jag hjälper dig som känner stress eller smärta att finna lugn i kropp & själ. Jag har tio års erfarenhet som leg. naprapat.

View all posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Qigongcenter Stockholm c/o Malavé Do Luntmakargatan 94, 113 51 Stockholm Org nr: 556867-9731 eva@qigongcenterstockholm.se 0708 64 46 77

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.