fbpx Press "Enter" to skip to content

“Vi är själva bevisen på att qigong är en livlina.”

Temahelgen med fokus på energimässiga skydd blev en succé!

”Vi deltagare bar på våra olika hyperkänsligheter, att inte kunna sortera bort stressande sinnesintryck, inte kunna hantera våra utbrändheter eller vår oförmåga att hålla energitjuvarna på avstånd. Ibland hade det satt avtryck i själen, annars i kroppen. Men det syntes inte utåt. Eva Elfström, som med sin egen känslighet och erfarenhet, verkar ha förmågan att läsa av vad som fattades oss utan att vi ens sagt något, handledde oss till att bygga upp våra inre försvar genom Lyft Up Qi och Dra Qi och sen få oss att visualisera hur vi skyddas av vår inre qi-pelare. Hon varvade mental träning och qi-reglering med skolmedicinens naprapatkunskaper om kroppens upphängningsanordningar. Hon hade rimliga förklaringar till varför man får svettattacker eller kissar floder när blockeringarna släpper och självläkningen kommer igång. Hon lekte, skrattade, allvarade sig och helade. Det hela är märkligt, obegripligt, men det fungerar. Vi är själva bevisen på att Qi Gong är en livlina.”
- Pia Bergman
”Qigong med det angreppssätt som Eva och övriga associerade lärare från Qigongakademien använder har en effekt på kropp och själ som jag inte stött på någon annanstans inom min medicinska utbildning. Den bekräftar min intuitiva känsla för hur jag bäst kan hjälpa den jag möter. Men mest är den en upptäcksfärd i min egen energi som utvecklar mig såväl som privatperson som yrkesutövare. En kurs som denna ger hands-on tips i hur du kan hålla isär din egen energi från den du behandlar och hur du så bättre bedömer en annan människas behov på ett mer neutralt och därmed mer träffsäkert sätt utan att empatin går förlorad. Inte bara hushåller du bättre med dina egna resurser; du blir mycket mer effektiv i ditt arbete.Helt i linje med vår tids ökade behov av hållbarhet. Det är möjligt att hjälpa andra utan att stjälpa sig själv men det går inte alltid av sig självt. Jag rekommenderar varmt denna kurs till alla som arbetar inom vården och som vet med sig att dom är särskilt lämpade för att arbeta med människor ”
- Gunilla
leg.läkare

Vi kör en omgång till med tema energimässiga skydd,
20-21 februari 2021.

Begränsat antal platser, och stort intresse, så säkerställ din plats redan idag! Boka 2st deltagare och få 1000kr rabatt per person. Ingen tidigare qigongerfarenhet krävs men en öppenhet och intresse för den energimässiga verkligheten. Du kan med fördel gå kursen en gång till om du redan varit med tidigare, det blir alltid nytt!

Qigong för DJUP återhämtning,
28-29 november.

Frigör tid i kalendern för en hel helg med djup nedvarvning, återhämtning och grundning. Kroppen kommer att få flyta i sitt läkande lugn och ro system. Vi kommer att göra massor av liggande qigong där vi låter hjärnfrekvensen gå ned till de mest återhämtande och också kreativt nyskapande vågorna. 

Begränsat antal platser, och stort intresse, så säkerställ din plats redan idag! Boka 2st deltagare och få 1000kr rabatt per person. Ingen tidigare qigongerfarenhet krävs. 

Vill du prova ett pass qigong?

Du som aldrig tränat med mig förut är välkommen att prova ett pass för 220kr en tisdag eller onsdag kväll till och med 30 september. Nya grundkurser startar 6e och 7e oktober så passa på att prova nu!

Dela gärna vidare i dina nätverk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jag hoppas att vi ses! Mycket välkommen!

❤️ Varma hälsningar/ Eva Elfström

– qigonglärare, qigongterapeut, leg.naprapat

eva@qigongcenterstockholm.se

0708 64 46 77

Qigongcenterstockholm
Qigongcenterstockholm

Qigong & Qihealing med Eva. Jag hjälper dig som känner stress eller smärta att finna lugn i kropp & själ. Jag har tio års erfarenhet som leg. naprapat.

View all posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Qigongcenter Stockholm, c/o Malave Do, Luntmakargatan 94, Stockholm. eva@qigongcenterstockholm.se (+ 46) 0708 64 46 77 Org. Nummer 556867-9731

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.