fbpx Press "Enter" to skip to content

The need to grow

Känner du oro över klimatkrisen? Då är det här en film som jag tror kommer att hjälpa dig känna motivation och inspiration!

Vi behöver inspireras och upplysas av filmer som denna fantastiska och prisbelönta film!

Personligen känner jag att hållbar läkning av vår planet behöver gå genom vår egen djupa personliga läkning och den insikt som vi kan få genom vår egen jordning. När vi känner (inte tänker..) sann samhörighet med allt liv och känner hur vi är sammanlänkade och beroende av varje liten mikroorganism förändras vårt beteende. Vi kan inte längre göra “oss själva” illa.

Qigong för mig handlar om underbar läkning och djup utveckling! Läkning av att det som hindrar oss från att leva ett mer hjärtcentrerat liv, där lösningarna kommer mer från hjärtat och känslan av alltings samhörighet, istället för från ett huvud som agerar från oro och rädsla.

En stor del i vår egen läkning och utveckling är att bry oss om vad vi stoppar i våra kroppar. Var och hur den mat vi äter kommer ifrån och vår egen relation till dess ursprung, jorden. 

Jag kan därför varmt rekommendera denna upplyftande och inspirerande film!

Här ser du filmen kostnadsfritt.

 

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come alive.”
Howard Thurman

Torsdag 17 juni kl 18-19 på Liljeholmskajen i Stockholm är du välkommen att arbeta med din egen jordning – känslan av att verkligen landa in i din fantastiska kropp från ett ofta rätt neurotiskt huvud…. och hitta djupare inre stillhet men också kraft och livsglädje! Du behöver inga som helst förkunskaper eller utrustning.

Resan startar med vår jordning, att hitta marken under fötterna! Det ger förvånansvärt snabbt en känsla av inre lugn. 

Mängdrabatt! 

Boka två betala endast för en! (Ord pris 199kr/person)

Jag hoppas innerligt att vi ses!

💜 Eva Elfström, lärare Zhineng Qigong, qihealer/qigongterapeut, leg.naprapat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Qigongcenterstockholm
Qigongcenterstockholm

Qigong & Qihealing med Eva. Jag hjälper dig som känner stress eller smärta att finna lugn i kropp & själ. Jag har tio års erfarenhet som leg. naprapat.

View all posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Qigongcenter Stockholm c/o Malavé Do Luntmakargatan 94, 113 51 Stockholm Org nr: 556867-9731 eva@qigongcenterstockholm.se 0708 64 46 77

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.