fbpx Press "Enter" to skip to content

Gott nytt år! Starta 2021 med att föryngra & balansera kroppen med coherent andning!

Coherent andning - en daglig återställare av kroppens balans

Har du känt in vad du längtar efter med 2021? Dina intentioner har visats påverka den fysiska verkligheten så det är så klokt att känna in vad du längtar efter, som om allt var möjligt, med det här nya året!

I gigongen arbetar vi med att hitta in i vårt lugn, där vi hör vad hjärtat säger om vad vi längtar efter på riktigt med våra liv. Vi städar ur blockeringar och fyller på energi för att kunna manifesta våra intentioner/det vi längtar efter i våra fysiska liv. 

hitta lugn

I den här videon får du lära dig en andningsövning som kan ta dig djupt in i ditt lugn och som balanserar kroppen i hela 24 timmar!

Om du gör den 20 min dagligen i 3-6 månader kan kroppens biologiska ålder föryngras hela 10 år!

Du förbättrar heart rate variability, som är en markör för generellt god hälsa.

Forskning från USA och England visar att befolkningen normalt tar ca 20 (!) andetag per minut, vilket är detsamma som ett konstant stressläge. Med denna övning får du ned antalet andetag till endast 5st per minut. Du andas in under 6s och ut under 6st och kroppen släpper stress och balanseras.

Är du van att meditera kanske det känns som en snabb andningsfrekvens med 5st andetag per minut, men för de flesta upplevs den som en långsam frekvens till en början. 

Källa: Dr. Richard Brown som forskat på metoden.

Endast 50kr just nu (ord pris 220kr) och du kan ta del av hela passet även om du inte kan vara med live. Du får nämligen en länk till en inspelning som du kan strema upp till fem dagar efter passets live datum. 

Det här är sista chansen att vara med på ett enstaka qigongpass tills senare i vår, så säkra din plats redan NU! Begränsat antal platser både IRL och online genom Zoom!

Varmt välkommen!

❤️ Eva

Sprid lugnet... 🙏🏻

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Qigongcenterstockholm
Qigongcenterstockholm

Qigong & Qihealing med Eva. Jag hjälper dig som känner stress eller smärta att finna lugn i kropp & själ. Jag har tio års erfarenhet som leg. naprapat.

View all posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Qigongcenter Stockholm, c/o Malave Do, Luntmakargatan 94, Stockholm. eva@qigongcenterstockholm.se (+ 46) 0708 64 46 77 Org. Nummer 556867-9731

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.