sova bättre
Sömn

Sömnhjälpen del 4

I fyra korta videos presenterar jag effektiva och enkla övningar förbereda kroppen för sömn och nedvarvning. För att du snabbt skall kunna varva ned innan läggdags och tala om för ditt nervsystem att “nu är det dags att sova och det är tryggt och säkert att göra det!” Du tränar kroppen på att skifta från stressystemet/sympatiska nervsystemet till lugn och ro systemet/parasympatiska nervsystemet på samma sätt som bebisar snabbt skiftar. Du kan välja att göra en enstaka övning eller flera som en del i din nedvarvningsrutin när du förbereder kroppen för sömn. 

Del 4.
Mini-qigong för enklare insomning

Om vi vill göra lite längre qigong än bara del 1 men inte höja energin och bli pigg.

Del 2 och 3 i programmet lyft upp qi innehåller många axelrörelser som kan höja din energi rejält, i serien nedan har jag därför tagit bort dessa delar så att du inte blir pigg när du skall sova, utan förbereder kroppen för sömn. 

Lär dig qigong!

Begränsat antal platser både IRL och online, så säkra din plats redan idag!

Lär dig effektiva program för stresshantering och optimering av kroppens självläkande förmåga. Regelbunden qigongträning hjälper dig släppa stress, balansera kroppens hormoner, sova bättre, få mer energi och harmoni och en skönare kropp. Nya kurser startar tisdag 4e augusti och onsdag 5e augusti. 

Qigong för nybörjare

Qigong för nybörjare – online

 

Dela gärna med dina nära och kära!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
 

Prenumerera på mina nyhetsbrev

Ja tack! Jag vill få inspiration & bra erbjudanden!

* indicates required
 

1) http://sfrm.se/wp-content/uploads/2016/10/Sömnstörningar-och-trötthet_Romana-Stehlik.pdf

Qigongcenterstockholm

Qigong kurser i qigong

You may also like...