fbpx Press "Enter" to skip to content

Hur kan jag hitta ett avslappnat skönt sittande & andas in energi!

Du vet hur det känns när du är sliten och trött… visst blir din motståndskraft sämre för andras emotioner, tankar, åsikter och energier..? Din hållning och andning påverkas också..

Det allra bästa skyddet mot tung energi – andras eller egen – är att ha hög men grundad egen energi! Fullt flödande som en frisk källa, där det så länge det flödar på inte kan sippra in smutsigt vatten!

I den här videon lär du dig “qiandning” – ett sätt att snabbt öka din livsenergi i tyngre lägen och bättre skydda dig mot tung energi!

Först pratar jag lite om hur vi kan känna oss när vi har släppt mycket spänning och slappnat av men då gått in i “kollapsläge”. Jag går sen igenom du kan hitta ett avspänt sittande “i vertikalitet” med minsta möjliga ansträngning och sedan har vi en ganska lång stund av qiandning tillsammans. 

Häng med!

Träna qigong för att öka din motståndskraft mot tung energi och utbrändhet ännu mer!

Nu har vårterminens första kursomgång av “Qigong för nybörjare” äntligen startat men vi kör igång omgång två för vårterminen onsdag 31 mars. Begränsat antal platser även online och stor efterfrågan så boka din plats redan nu!

Kärlek & livsenergi!

❤️ Eva

Sprid lugnet...🙏🏻

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Qigongcenterstockholm
Qigongcenterstockholm

Qigong & Qihealing med Eva. Jag hjälper dig som känner stress eller smärta att finna lugn i kropp & själ. Jag har tio års erfarenhet som leg. naprapat.

View all posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Qigongcenter Stockholm c/o Malavé Do Luntmakargatan 94, 113 51 Stockholm Org nr: 556867-9731 eva@qigongcenterstockholm.se 0708 64 46 77

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.