fbpx Press "Enter" to skip to content

Qigong för nybörjare

Onlinekurs qigong

Qigong för nybörjare

Jag har grundkurser i qigong för nybörjare både online & fysiskt i Stockholm city.

Qigong för nybörjare. Lär dig att finna LUGNET i ett intensivt liv! För dig som saknar att känna dig mer LUGN i kropp och själ.

Du kan träna qigong för nybörjare online genom Zoom eller i liten grupp i stor lokal på Luntmakargatan 94, Rådmansgatan T/Odenplan. Lokalen är 50kvm vilket med de senaste restriktionerna (10 jan) innebär max 7 personer i lokalen & det är tills vidare det max antal personer som vi kommer att vara i lokalen under klasserna. 

Betala din kurs med kort, swish eller välj faktura med 30 dagars betalningstid (fakturaavgift 80kr).

ANMÄL DIG HÄR

grundkurs medicinsk qigong för nybörjare live online eller irl

Onsdagar kl 19.30 – 20.30

Datum: 11 aug – 6 okt 

Investering: 1755kr 

Du kan välja att betala endast 10%, 175,50 kr vid anmälan och resterande när kursstart närmar sig

Åldersgräns 18 år 

MÄNGDRABATT: Boka in dig plus en vän samtidigt och få 155kr rabatt/ per person! 

⭐️ Sprid chansen vidare 🙏🏻

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Grundkurs, nivå 1. 

Inga förkunskaper krävs. Vi arbetar med qigongprogrammet “Lyft upp qi” för att fylla på, balansera och åtgärda blockeringar i din livsenergi och mjuka upp alla kroppens leder och muskler. Lyft upp qi är ett program inom Zhineng qigong som arbetar på att skapa transparens, så att blockerad energi kan få röra sig ut och ny livsenergi kan få röra sig in. 

Vi leder medvetandet successivt “in i kroppen” och lär oss om kroppens muskeloskeletala system, nervsystem och funktion på ett aktivt, lättsamt, invävt och spännande sätt. Jag är leg. naprapat och använder min kompetens i undervisningen. Du lär dig hur du kan använda kroppen på ett sätt som gör att den trivs mer med dig, och är skönare att bo i. 

Vi utvidgar det naturvetenskapliga synsättet på människan till att börja undersöka även ett energimässigt perspektiv. 

Vi dekomprimerar kroppen och lär oss att expandera istället för att komprimera under ökad belastning/intensitet. Du utgår alltid från vad som känns bra för din kropp och rörelser som eventuellt inte går att utföra genomför du fullt ut med din föreställningsförmåga. 

Vi gör även så kallad “liggande qigong” och “dra qi”. Lyft upp qi är ett effektivt stresshanteringsprogram för alla! 

Du tränar din förmåga att BEHÅLLA DITT LUGN i gradvis mer och mer intensiva situationer, utan att tappa din GRUNDING OCH LUGN när det STORMAR!

"Qigongen med Eva har varit något av det absolut bästa och viktigaste jag har gjort under det här året. Tisdagskvällarna har varit ett ljus i höst- och vintermörkret.

Nästan som om jag varit en fisk på land under resten av veckan som äntligen får komma ner i vattnet och andas igen genom qigongen. Jag hade aldrig tränat qigong regelbundet tidigare och upplägget med att göra nybörjarkurs först och sen fortsättningskursen har gjort att jag förstått qigongen på djupet, vilket varit mycket kraftfullare än om jag skulle gått på drop-in klasser.

Det har varit så fint att få vara en del av samma grupp också och lära känna varandra genom träningen. Eva är så otroligt bra på att göra qigongen lättillgänglig och se till att man inte tar varken träningen eller livet på för stort allvar, utan att komma ihåg att behålla glimten i ögat hela tiden. Detta har varit ett fantastiskt verktyg, speciellt under månaderna med mycket allvarsamhet, oro och rädsla i världen.

Behövs verkligen bubblor med luft där man kan landa i kroppen och andas ut!

Tack Eva för fantastiska kurser, ser fram emot att börja nästa fortsättningskurs snart!"
Thelma Lebert
"Zhineng Qigong är både okomplicerat att lära sig och att utföra. De långsamma, flytande rörelserna får dig att slappna av mentalt, samtidigt som andningen blir djupare och lugnare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen. Du kommer att uppleva ett skönt inre lugn. Själv använder jag Qigong i kombination med annan meditation och träning som jag upplever ger en bra variation av fysisk och mentalträning. Inte minst är det ett riktigt effektivt sätt för att hantera stress. Qigong är verkligen helt fantastiskt och något som så många fler borde upptäcka.!"​

Vill du prova ett pass innan du anmäler dig till en grundkurs?

VARFÖR TRÄNA QIGONG?

Med regelbunden träning kan du uppnå:

  • LUGN! Ökad kroppsmedvetenhet, harmoni, energi och balans
  • Läkning av fysisk och emotionell smärta
  • Bättre sömn

VAD DU FÅR!

På en kurs med Qigongcenter Stockholm upplever du:

  • LUGN och grundning
  • MEDITATION I RÖRELSE
  • Kravlös och KUL träning som ger energi

HUR GÖR JAG OM JAG MISSAR ETT PASS?

Jag spelar in varje pass (speaker view spelas in) och mejlar en länk till inspelningen till alla deltagare. Du har tillgång till inspelningen 5 dagar efter att du fått mejlet med länken. 

KAN JAG KOMMA PÅ DROP IN?

Jag har inte drop in träning, endast hela kurser.

Det finns tillfälle att prova ett introduktionspass i qigong gratis. Läs mer här.

 

Åldersgräns 18 år på alla mina kurser. Öppet köp i 14 dagar, enligt distanslagen, efter 14 dagar är anmälan bindande, kan överlåtas till annan deltagare med ej återbetalas. 

Qigongcenter Stockholm c/o Malavé Do Luntmakargatan 94, 113 51 Stockholm Org nr: 556867-9731 eva@qigongcenterstockholm.se 0708 64 46 77

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.