fbpx Press "Enter" to skip to content

Prova på qigong


"För en person som mig som har varit utbränd tidigare så är Qigongen ett av mina viktigaste verktyg. Tänk att en enda timme per vecka kan göra så stor skillnad! Qigongen med Eva hjälper mig att landa in i min kropp igen när jag fastnar i huvudet. Den hjälper mig även att släppa taget om stress och oro samt att kunna ta livet lite mindre allvarligt och ta in mer energifyllt lugn i min vardag. Det allra bästa är att jag bara efter två qigongkurser har sett en enormt stor effekt i mitt vardagliga liv. Känner mig mycket lugnare, mer i min kropp och har lättare att hantera svårigheter i mitt liv än jag hade tidigare. Speciellt under dessa tider så är det en enorm tillgång! Så jag rekommenderar varmt qigongkurserna med Eva till alla mina vänner, och till dig som läser detta med! 🙂 funkar för alla personer, oavsett ålder, bakgrund och fysisk förmåga. Boka in dig på en nybörjarkurs eller testa ett pass när det är "prova på" så kommer du också känna skillnaden! Det går att vara med och träna online med, så du kan träna direkt från ditt hem om du vill. Som en sol i vintermörkret, du kommer också märka att qigongen lyfter upp ens energi på så många plan. För mig var det en gåva att kunna ha en plats att andas ut på. Det krävdes dock mod att våga testa något nytt som jag aldrig gjort tidigare vilket var väldigt kul i sig. Finns det något bättre sätt att starta 2021 på?”
Thelma Lebert

"Zhineng Qigong är både okomplicerat att lära sig och att utföra. De långsamma, flytande rörelserna får dig att slappna av mentalt, samtidigt som andningen blir djupare och lugnare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen.

Du kommer att uppleva ett skönt inre lugn. Själv använder jag Qigong i kombination med annan meditation och träning som jag upplever ger en bra variation av fysisk och mentalträning. Inte minst är det ett riktigt effektivt sätt för att hantera stress.

Qigong är verkligen helt fantastiskt och något som så många fler borde upptäcka.!"
Qigong Stockholm
Qigongcenter Stockholm c/o Malavé Do Luntmakargatan 94, 113 51 Stockholm Org nr: 556867-9731 eva@qigongcenterstockholm.se 0708 64 46 77

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.