fbpx Press "Enter" to skip to content

Prova på qigong

Qigong för nybörjare

För dig som saknar en känsla av lugn..

Prova på qigong - innan du anmäler dig till en grundkurs!

Du är också välkommen att prova ett pass qigong LIVE online genom Zoom 24 mars.

Vill du sedan fortsätta med en grundkurs kan du välja att vara med genom Zoom eller vara med på plats i lokalen på Luntmakargatan 94, nära Rådmansgatan T/ Odenplan i Stockholm.

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person om du får förhinder och meddelar mig innan passet. 

Åldersgräns 18 år. 

Kan du inte vara med live, så kan du ta del av klassen ändå eftersom jag spelar in “Speaker view” dvs endast min bild syns på inspelningen. 

Du får en länk dagen efter via mejl, och du kan streama inspelningen under fem dagar efter klassens live-datum. 

INVESTERING: 100kr (ord pris 220kr)

Mängdrabatt! 

Boka in dig + en vän och betala endast 50kr var. 

Prova på pass onsdag 24e mars kl 19.30 - 20.30

Sprid LUGNET...🙏🏻

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ny grundkurs, qigong för nybörjare (9ggr) startar onsdag 13 januari kl. 19.30 samt

nästa omgång onsdag 31 mars kl. 19.30.


"För en person som mig som har varit utbränd tidigare så är Qigongen ett av mina viktigaste verktyg. Tänk att en enda timme per vecka kan göra så stor skillnad! Qigongen med Eva hjälper mig att landa in i min kropp igen när jag fastnar i huvudet. Den hjälper mig även att släppa taget om stress och oro samt att kunna ta livet lite mindre allvarligt och ta in mer energifyllt lugn i min vardag. Det allra bästa är att jag bara efter två qigongkurser har sett en enormt stor effekt i mitt vardagliga liv. Känner mig mycket lugnare, mer i min kropp och har lättare att hantera svårigheter i mitt liv än jag hade tidigare. Speciellt under dessa tider så är det en enorm tillgång! Så jag rekommenderar varmt qigongkurserna med Eva till alla mina vänner, och till dig som läser detta med! 🙂 funkar för alla personer, oavsett ålder, bakgrund och fysisk förmåga. Boka in dig på en nybörjarkurs eller testa ett pass den 5e eller 6e januari så kommer du också känna skillnaden! Det går att vara med och träna online med, så du kan träna direkt från ditt hem om du vill. Som en sol i vintermörkret, du kommer också märka att qigongen lyfter upp ens energi på så många plan. För mig var det en gåva att kunna ha en plats att andas ut på. Det krävdes dock mod att våga testa något nytt som jag aldrig gjort tidigare vilket var väldigt kul i sig. Finns det något bättre sätt att starta 2021 på?”
Thelma Lebert

"Zhineng Qigong är både okomplicerat att lära sig och att utföra. De långsamma, flytande rörelserna får dig att slappna av mentalt, samtidigt som andningen blir djupare och lugnare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen.

Du kommer att uppleva ett skönt inre lugn. Själv använder jag Qigong i kombination med annan meditation och träning som jag upplever ger en bra variation av fysisk och mentalträning. Inte minst är det ett riktigt effektivt sätt för att hantera stress.

Qigong är verkligen helt fantastiskt och något som så många fler borde upptäcka.!"
Qigongcenter Stockholm, c/o Malave Do, Luntmakargatan 94, Stockholm. eva@qigongcenterstockholm.se (+ 46) 0708 64 46 77 Org. Nummer 556867-9731

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.