Prova på qigong
Grundkurs qigong,jordning,Livsenergi/qi,Prova på pass,Qigong,Qigong för nybörjare

Prova ett pass qigong online i augusti för 195kr!

Och för dig som redan tränar.. missa inte dina fina erbjudanden som gäller t.o.m midnatt söndag 9/8!

Är du nyfiken på att prova qigong för att hitta in i din stillhet, lugn och kraft? Släppa greppet om tankar och känslor? Vill du ha ett smakprov först innan du bestämmer dig för en hel kurs? Nu öppnar jag dörrarna för möjligheten att testa ett pass online på en grundkurs/qigong för nybörjare för endast 195 kr (ord pris 220kr för en prova-på) augusti ut. Mejla eva@qigongcenterstockholm.se och berätta när du vill vara med. Här ser du alla pass.  

Går du redan en kurs hos mig & är sugen på att öka effekten av din träning med fler pass i veckan eller en helgkurs? Bokar du in dig före midnatt på söndag så missar du inte ett par riktigt bra erbjudanden:

 

Bokar du en till kurs (online eller IRL) till dig PLUS en vän, före midnatt på söndag 9/8 så får ni båda halva priset på kurs om 8ggr med start på tisdag eller onsdag. Läs mer här. 

Du som redan går en kurs får till och med söndag midnatt 1000kr rabatt på helgkurserna med tema “Qigong för dig med högkänslig personlighet” eller “Qigong för djup återhämtning” så får du som redan går en kurs hela 1000kr rabatt på en helgkurs, om du bokar före midnatt på söndag 9/8. Läs mer här. 

Med önskan om en fortsatt skön helg i solen! 

❤️Eva

🙏🏻 Dela gärna vidare i dina nätverk. 🙏🏻

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Qigongcenterstockholm

Qigong kurser i qigong

You may also like...