fbpx Press "Enter" to skip to content

Onlinekurs qigong

Här kan du köpa onlinekurser till och med sista oktober 2021

KÖP DINa ONLINEKURSer i medicinsk QIGONG/ zhineng qigong HÄR

Du får tillgång till kursportal med 9st inspelade lektioner till och med sista december 2021. Du tränar precis när det passar dig bäst!

qigongkurs online

Zhineng qigong - Lyft upp qi - grundkurs för nybörjare

Qigongkurs online

Fortsättningskurs

Fortsättningskurs lyft upp qi

Qigongkurser online som hjälper dig som känner stress eller smärta att hitta lugn i kropp och själ!

Under 9st inspelade lektioner på 50-60 min – inspelade live hösten 2020 – lär du dig det enkla programmet 

“Lyft upp qi” ur qigongformen Zhineng Qigong även kallad medicinsk qigong. Grundkurs eller fortsättningskurs.

Jag rekommenderar att du tränar en lektion per vecka och dagligen kör delar av eller hela programmet lyft upp qi (2-15 minuter) 

allt detta får du med dig

 ⭐️ Effektiva verktyg för att släppa stress och spänning och hitta lugn men också energi

 ⭐️ Spännande kunskap om din kropp, dina leder, muskler, nerver och fysiologi & hur du kan använda din   kropp på ett skönare sätt med minsta möjliga anspänning – med minskad smärta som resultat

 ⭐️ Du upptäcker och undersöker även den energimässiga verkligheten & ditt medvetande

 ⭐️ Hur du kan arbeta med dina intentioner – dina önskningar av vad du vill få ut av träningen

 ⭐️  FLEXIBILITETEN att träna när det passar dig bäst under 4 månader – no stress!

 ⭐️ Tillgång till ett online community enbart för kursdeltagare där du kan ställa frågor och lära och inspireras av andra

5/5
”Mötet med Eva och medicinsk qigong kom via en personaldag på mitt jobb som lärare & vi fick prova på qigong. Vår skolläkare tipsade då mig om just Eva och hennes kurser. Jag köpte en onlinekurs, vilket jag inte ångrar! Vi var ju mitt uppe i en pandemi & annat fanns inte att tillgå. Jag var skeptisk, skulle det fungera att göra qigong via skärm? Ja, det gick , och initialt försvann efter ngr lektioner, de darrningar i min nacke som jag burit på ngt år, efter ett fysiskt trauma. De mjuka rörelserna med axlarna & nacke var ngt som fick skakningarna att upphöra! Så befriande. Jag har mediterat i ngr år, men eftersom jag är en rastlös människa, så passar denna form mig perfekt; meditation i rörelse. Jag försöker planera för att må bra långt upp i ålder och detta är en träningsform som jag kommer bära med mig till locket slår igen. Dessutom har Eva en behaglig röst att lyssna till & jag ser fram emot att kunna göra qigong irl utan skärm med Eva & en grupp.”
L Rosendahl
"Eva är den bästa Qigongläraren du kan hitta. Väldigt grundad och down to earth. Har alltid humor och glimten i ögat med i sitt unika och lättillgängliga sätt att lära ut. 0% flum, 100% good vibes.

Rekommenderar hennes kurser starkt! 🙂 Superfint sätt att landa in i sin kropp, hjälper mot stress och spänningar och är dessutom väldigt kul.

Jag har gått grundkursen i Qigong, går nu Fortsättningskursen och ska snart börja nästa nivå. Magiskt helt enkelt!"
- Thelma Storm Lebert
Det har nu gått 20 år sedan jag totalt brände ut mig. Jag insåg förra året att jag inte kunnat läka fullt ut.

De senaste 18 månaderna har jag alltså ägnat mer och mer tid åt återhämtning. En stor del av det som gjort att jag denna gång lyckats hantera ett vansinnigt stresspåslag (som nu tack och lov är helt borta ur mitt liv), och som blivit en del av min vardagsrutin, är Qigong.

Jag trodde lite naivt när jag började, att det var någon slags pensionärsgympa, men oj så fel jag hade! Och inte kan jag förklara vad egentligen det är man gör och varför det är så fantastiskt. Det bara funkar! Jag mår bättre, lyckas hålla stress och negativitet borta, styrka mitt eget energiflöde och få ork trots att jag kanske sovit dåligt någon natt.

Jag upplever att jag är mer närvarande, och att jag lyckas hantera svåra situationer betydligt bättre än tidigare - utan att gå igång på det som sker.
Tack Eva för att du visste exakt vad jag behövde, och för att du är en sån himla fin lärare! Tydlig, rolig, lite knäpp och faktiskt helt suverän på det du gör. Och ni som läser detta: fundera ett varv eller två om inte Qigong är något för er med! Det är så värt det.
Rebecka Koritz
"Min absoluta favoritträning numera. Qigongpassen lyser som ett ljus i mörkret och lämnar mig balanserad och trygg.

Eva är mycket god pedagog med en ljus och smittande energi. Hennes professionella sätt att möta upp online-behovet imponerar på mig.

Jag står såå mycket bättre rustad för livet numera. Det här tänker jag hålla fast vid. Gör det du med!!"
Johanna Wedar
"En mycket givande qigongkurs online! Eva är en god pedagog och sprider glädje och entusiasm. Jag är imponerad av hennes bakgrund som naprapat och den resa hon gjort till Qigongen.

Det är en oerhört bra och bred kunskap och insikt hon besitter, vilket gör mig trygg i att detta verkligen är bra och läkande för kroppen. Som nybörjare inser jag att det krävs viss träning, som med det mesta, för att komma in i rörelserna.

Jag gillar energin i de rörelser vi gått igenom och att man arbetar mycket med axlarna som jag inte kommer åt riktigt i yogan."
Eva
Yin yoga lärare

KÖP DINa ONLINEKURSer HÄR

Du får tillgång till kursportal till och med sista december 2021.
Qigongcenter Stockholm c/o Malavé Do Luntmakargatan 94, 113 51 Stockholm Org nr: 556867-9731 eva@qigongcenterstockholm.se 0708 64 46 77

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.