Lyft upp qi & metoden för kropp och medvetande

Var med online eller i liten grupp i stor lokal på Luntmakargatan 94, Rådmansgatan T/Odenplan.
Gå djupare och avancera din träning med spännande fortsättningskurser!

ANMÄL DIG HÄR!

Fortsättningskurser

Lyft upp Qi, fortsättningskurs, nivå 1. 

För dig som gått en grundkurs tidigare. Vi fördjupar oss i rörelserna och tar även in separata moment från metoden för kropp och medvetande. Vi gör moment som dra qi och liggande qigong.

Tisdagar kl. 18.15-19.15. Kurs om 9 ggr, 4 aug – 29 sep. Investering 1855kr. 

Metoden för kropp & medvetande, nivå 2. 

För dig som gått en grundkurs och en fortsättningskurs med Lyft upp qi tidigare. Vi arbetar med det mer fysiskt krävande qigongprogrammet “Metoden för kropp och medvetande”, som öppnar upp kroppens leder.

Tisdagar kl. 19.30-20.30. Kurs om 9 ggr, 4 aug – 29 sep. Investering 1955kr. 

Har du inte tränat qigong regelbundet tidigare?

Då är det klokt att starta med en grundkurs först.

Vi respekterar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller mer än 2m avstånd till varandra. Väljer du att vara med fysiskt på Luntmakargatan 94 är du del av en liten exklusiv grupp på maximalt 10 deltagare i en stor och luftig lokal anpassad för 25 personer, där vi vädrar regelbundet och är noga med att städa och desinficera lokalen. 

Alla klasser sänds också live genom Zoom, med hög kvalitét på ljud, bild, uppkoppling och säkerhet. Vi har kört online nu sedan Covid-19-pandemin startade och det fungerar fantastiskt bra och är riktigt roligt! Vi har haft deltagare från olika delar av Sverige med och det blir en påtaglig och stark gemenskap trots att vi är på olika platser.

Åldersgräns 18 år på alla mina kurser. Öppet köp i 14 dagar, enligt distanslagen, efter 14 dagar är anmälan bindande, kan överlåtas till annan deltagare med ej återbetalas.