fbpx Press "Enter" to skip to content

Fortsättningskurser

Gå djupare och avancera din träning med spännande fortsättningskurser!

ANMÄL DIG HÄR!

Fortsättningskurser

Lyft upp Qi, fortsättningskurs, nivå 1. 

För dig som gått en eller flera grundkurser tidigare. Vi fördjupar oss i rörelserna och tar även in separata moment från metoden för kropp och medvetande. Vi går djupare in i det energimässiga. Vi gör moment som dra qi och liggande qigong. Du kan med fördel gå kursen många gånger om och fördjupa din träning. Qigong går aldrig på rutin. 

Tisdagar kl. 18.00-19.00. Kurs om 9 ggr. 

Datum: 30/3-25/5

Investering: 1855kr. 

Betala din kurs med kort, swish eller välj faktura med 30 dagars betalningstid.

Åldersgräns 18 år. 

Metoden för kropp & medvetande, nivå 2. 

För dig som gått en fortsättningskurs med Lyft upp qi tidigare. Vi arbetar med det mer fysiskt krävande qigongprogrammet “Metoden för kropp och medvetande”, som öppnar upp kroppens leder och frigör djupare hållenheter/ blockerad energi. Du kan med fördel gå kursen många gånger om och fördjupa din träning. Qigong går aldrig på rutin. 

Tisdagar kl. 19.30-20.30. Kurs om 15 ggr.

Datum: 12 jan – 4 maj, uppehåll för sportlov v.9 (2/3) samt för påsklov v.14 (6/49). Investering 2955kr. 

Betala din kurs med kort, swish eller välj faktura med 30 dagars betalningstid.

Åldersgräns 18 år.

NÄSTA OMGÅNG AV DENNA KURS STARTAR 

HT 2021

Åldersgräns 18 år på alla mina kurser. Öppet köp i 14 dagar, enligt distanslagen, efter 14 dagar är anmälan bindande, kan överlåtas till annan deltagare med ej återbetalas. 

Missar du pass under kursen så kan du enkelt följa med ändå genom videoinspelningar som du får via mejl efter passet avslutats. Du har tillgång till inspelningen i 5 dagar efter det pass du missat. ​

Lokalen är 50kvm vilket med de senaste restriktionerna (10 jan) innebär max 5 personer i lokalen & det är tills vidare det max antal personer som vi kommer att vara i lokalen under klasserna.

Har du inte tränat qigong regelbundet tidigare?

Då är det klokt att starta med en grundkurs först.

Praktisk info om klasserna:

  • Kläder: bekväma och rörliga, men behöver inte vara träningskläder. Var gärna barfota eller ha rymliga strumpor med gott om plats för tårna. Det allra bästa är om du kommer i de kläder du vill qigonga i så att du slipper byta om. Behöver du byta om finns en toalett i lokalen där du byter om ostört, men tänk på att vara i god tid så att du hinner detta om det är fler som vill byta om på plats.
  • Att ta med: vattenflaska och om du inte vill låna kudde och filt i lokalen kan du ta med även detta. Det finns stolar att tillgå om du vill sitta på stol under träningen.
  • Kom gärna 10 min före passet men senast 5 min innan start, så att du hinner landa vilket ger bästa förutsättningarna för hela gruppen. Det finns tyvärr inte möjlighet att komma in i passet efter utsatt starttid. Gäller även vid deltagande online. Detta eftersom vi arbetar med att skapa lugna och läkande space med så få störande inslag som möjligt.
  • Har du missat ett ett pass så kan du ”ta igen” det tack vare en videoinspelning av de nya undervisningsmomenten som jag mejlar ut senast ett par dagar efter passet.
  • Vi håller behörigt avstånd till varandra med anledning av pandemin och hälsar utan att ta i hand eller kramas. Vi är max 5st personer i en lokal på 50kvm.
 
Qigongcenter Stockholm, c/o Malave Do, Luntmakargatan 94, Stockholm. eva@qigongcenterstockholm.se (+ 46) 0708 64 46 77 Org. Nummer 556867-9731

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.