Qigong Stockholm helgkurser

Qigong för djup återhämtning

Frigör tid i kalendern för en hel helg med djup nedvarvning, återhämtning och grundning. Kroppen kommer att få flyta i sitt läkande lugn och ro system. Vi kommer att göra massor av liggande qigong där vi låter hjärnfrekvensen gå ned till de mest återhämtande och också kreativt nyskapande vågorna. 

Liggande qigong är en metod som bevisats mycket effektiv vid t.ex. PTSD, kan förbättra minnesinlagring, sömnkvalitet och ämnesomsättning. 

Alla kan delta, nybörjare som mer erfarna. Undervisningen skräddarsys mycket efter gruppen på plats och de behov som finns. 

Lördag & Söndag 28-29 nov kl.10-16. Investering 2995kr. Boka 2st online i en anmälan och få 1000kr i mängdrabatt/per person!  (Nästa omgång för denna kurs blir 20-21 mars 2021.)

PLATS: Hälsans hus, fjällgatan 23B.

Vi är max 15 personer i en lokal som normalt tar 70 personer, vi håller fysiskt avstånd till varandra under rådande pandemi. Den här kursen körs inte online. Åldersgräns 18 år.

ANMÄL DIG HÄR:

Högkänslig personlighet

Temahelg energimässiga skydd

Allt detta får du med dig under helgen.
  • * Effektiva verktyg för att fylla på din energi och städa ur blockerad energi
  • * Skydd mot tung energi och hur du kan sortera ut vad som är dina och andras energier
  • * Energimässig gränssättning 
  • * Skydd mot att överväldigas – hur du gör för att navigera bland alla intryck

Jag har personligen erfarenhet av hur enormt utmanande det kan vara att leva med extra känslighet utan några verktyg för energihantering och skydd mot att så lätt överväldigas av omvärlden och den inre egna världens turbulens. För mig finns det en gigantiskt skillnad i livskvalitét före och efter qigongens inträde i mitt eget liv! Arbetar du med människor är denna kurs extra lämplig för att du inte ska dräneras på din egen energi i alla möten med andra.

Kursen är både för dig som tränat qigong förut och dig som är helt ny men öppen för och intresserad av den energimässiga verkligheten. Det är en kurs för dig som tycker dig behöva effektiva verktyg för energihantering, skydd mot tung energi och gränssättning. 

Lördag & Söndag 20-21 februari 2021 kl.10-16. 

Investering 2995kr. 

PLATS: Luntmakargatan 94, c/o Malave Do.

Vi är max 12 personer i en lokal som normalt tar 30 personer, vi håller fysiskt avstånd till varandra under rådande pandemi. Den här kursen körs inte online. Åldersgräns 18 år. 

ANMÄL DIG HÄR:

5/5

VAD SÄGER ANDRA OM HELGKURSER I QIGONG?

”Qigong med det angreppssätt som Eva och övriga associerade lärare från Qigongakademien använder har en effekt på kropp och själ som jag inte stött på någon annanstans inom min medicinska utbildning. Den bekräftar min intuitiva känsla för hur jag bäst kan hjälpa den jag möter. Men mest är den en upptäcksfärd i min egen energi som utvecklar mig såväl som privatperson som yrkesutövare. En kurs som denna ger hands-on tips i hur du kan hålla isär din egen energi från den du behandlar och hur du så bättre bedömer en annan människas behov på ett mer neutralt och därmed mer träffsäkert sätt utan att empatin går förlorad. Inte bara hushåller du bättre med dina egna resurser; du blir mycket mer effektiv i ditt arbete.Helt i linje med vår tids ökade behov av hållbarhet. Det är möjligt att hjälpa andra utan att stjälpa sig själv men det går inte alltid av sig självt. Jag rekommenderar varmt denna kurs till alla som arbetar inom vården och som vet med sig att dom är särskilt lämpade för att arbeta med människor. ”
- Gunilla, leg. läkare
Deltagare på helgkurs med tema energimässiga skydd
”Vi deltagare bar på våra olika hyperkänsligheter, att inte kunna sortera bort stressande sinnesintryck, inte kunna hantera våra utbrändheter eller vår oförmåga att hålla energitjuvarna på avstånd. Ibland hade det satt avtryck i själen, annars i kroppen. Men det syntes inte utåt. Eva Elfström, som med sin egen känslighet och erfarenhet, verkar ha förmågan att läsa av vad som fattades oss utan att vi ens sagt något, handledde oss till att bygga upp våra inre försvar genom Lyft Up Qi och Dra Qi och sen få oss att visualisera hur vi skyddas av vår inre qi-pelare. Hon varvade mental träning och qi-reglering med skolmedicinens naprapatkunskaper om kroppens upphängningsanordningar. Hon hade rimliga förklaringar till varför man får svettattacker eller kissar floder när blockeringarna släpper och självläkningen kommer igång. Hon lekte, skrattade, allvarade sig och helade. Det hela är märkligt, obegripligt, men det fungerar. Vi är själva bevisen på att Qi Gong är en livlina.”
- Pia Bergman
Deltagare på helgkurs med tema energimässiga skydd
"Eva besitter stora krafter när det kommer till att förstå var du är och vad som behövs för att du skall bli avslappnad, hitta nästa nivå i qigong-känslan och för att utmana dina inre föreställningar och begränsningar. Detta är personlig utveckling när den är som bäst! Med mig från helgkursen i qigong har jag effektiva verktyg för att hantera stress, kroppsliga besvär, känslor och att finna ett inre lugn när det stormar. Rekommenderas å det varmaste för alla!"
- Susanne
"Jag känner mig mindre sträng nu och mer kärleksfull. Fin grupp, tillåtande både skratt och tårar. Att få fortsätta nästa dag, kunna bearbeta det som kom upp första dagen."
- Anna
"En fantastisk energi! Verktyg att hålla alla energier som träter borta. Älskade avslutet! Det var nog en av de viktigaste delarna att släppa tröttheten och ta in positiv energi. TACK!
- Katarina
"Värme och skratt <3. Verktyg inför vardagen och hur jag ska kunna gå vidare. "
- Caroline
"Tar med mig hur jag kan vara närvarande i min kropp, att jag får ta plats, har ett värde i mig själv. Insikten om att jag har svårare att säga ja, bjuda in än att säga nej. Och sen har jag lämnat lite skuld, sorg och rädsla. TACK!"
- Maria

Vill du hellre träna en dag i veckan?

Välj bland flera qigongklasser på olika nivåer.

Vi respekterar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller mer än 2m avstånd till varandra. Väljer du att vara med fysiskt på Hälsans hus, Fjällgatan 23B, är du del av en liten exklusiv grupp på maximalt 10 deltagare i en stor och luftig lokal anpassad för 30 personer, där vi vädrar regelbundet och är noga med att städa och desinficera lokalen. Alla helgkurser sänds också live genom Zoom, med hög kvalitét på ljud, bild, uppkoppling och säkerhet. Vi har kört online nu sedan Covid-19-pandemin startade och det fungerar fantastiskt bra och är riktigt roligt! Vi har haft deltagare från olika delar av Sverige med och det blir en påtaglig och stark gemenskap trots att vi är på olika platser.

Åldersgräns 18 år på alla kurser. Öppet köp i 14 dagar, enligt distanslagen, efter 14 dagar är anmälan bindande, kan överlåtas till annan deltagare men ej återbetalas.