fbpx Press "Enter" to skip to content

Hälsobloggen “Passion för hälsa” recenserar Qigong!

Last updated on 6 April 2021

Mikalela Bjerrings blogg “Passion för hälsa” är rankad som nummer 4 av topp 10 bästa hälsobloggar i Sverige av Cision.

Mikaela är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil.

Hennes blogg är späckad med professionella, konkreta och inspirerande artiklar om hur du uppnår god hälsa ur ett holistiskt perspektiv. Det är en seriös professionell blogg och jag rekommenderar den varmt. I sitt senaste blogginlägg recenserar Mikaela qigong som en metod att uppnå ökad hälsa. Hon har varit med och tränat grundkurs i qigong för nybörjare online genom Zoom på Qigongcenter Stockholm under sommaren och hösten.

 

Såhär skriver Mikaela om sin egen erfarenhet av qigong

"Zhineng Qigong är både okomplicerat att lära sig och att utföra. De långsamma, flytande rörelserna får dig att slappna av mentalt, samtidigt som andningen blir djupare och lugnare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen. Du kommer att uppleva ett skönt inre lugn.

Själv använder jag Qigong i kombination med annan meditation och träning som jag upplever ger en bra variation av fysisk och mentalträning. Inte minst är det ett riktigt effektivt sätt för att hantera stress. Qigong är verkligen helt fantastiskt och något som så många fler borde upptäcka.!"

Varma hälsningar

❤️ Eva Elfström

Lärare i Zhineng Qigong, qigongterapeut och leg. naprapat

eva@qigongcenterstockholm.se

Qigongcenterstockholm
Qigongcenterstockholm

Qigong & Qihealing med Eva. Jag hjälper dig som känner stress eller smärta att finna lugn i kropp & själ. Jag har tio års erfarenhet som leg. naprapat.

View all posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Qigongcenter Stockholm, c/o Malave Do, Luntmakargatan 94, Stockholm. eva@qigongcenterstockholm.se (+ 46) 0708 64 46 77 Org. Nummer 556867-9731

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.