fbpx Press "Enter" to skip to content

Gratis qigongklasser varje fredag i juni

Yay! Vilken grej! ⭐️ Kolla! Jo… det är sant!👇👇👇
 
Jag bjuder in DIG till fyra stycken unika och kostnadsfria qigongklasser varje fredag morgon hela juni kl 9.00 – 9.30 (jo även midsommarafton) som fyller på ditt lugn, din energi och din livsglädje!
 
Qi betyder livsenergi och har en inneboende intelligens för läkning och utveckling!
 
Jag som leder klasserna heter Eva Elfström, lärare i Zhineng Qigong/ Medicinsk qigong, qihealer och leg.naprapat. Jag älskar qigong, läkning och utveckling!
 
Klasserna sänds live på Qigongcenter Stockholms facebooksida.
 
Jag hoppas få se er alla på dessa klasser eftersom jag blir glad av att få hjälpa till med att fylla på med qi så att du hittar lugn och kraft.
Klicka gärna i om du kommer i fb evenemangen – ett evenemang per fredag i juni – så jag vet på ett ungefär hur stort qifältet blir!
 
⭐️ MISSA INTE….! ⭐️
 
Var med i TÄVLINGEN för att vinna en av de tre platser som ligger i potten till höstens grundkurs av Zhineng Qigong, live online på Zoom, för nybörjare genom att klicka på länken nedan och följa instruktionerna för att delta:

Jag ser verkligen fram emot dessa livesända klasser eftersom jag blir glad om jag får hjälpa dig att hitta in i ditt lugn, din energi men också din livsglädje! Qi till dig!
💜 Eva
PS… Glöm inte följa Qigongcenter Stockholms facebook sida för att få notis om när jag sänder live.

Har du inte Facebook? Inga problem. Här ser du sändningarna i efterhand även utan eget Fb konto.

Qigongcenterstockholm
Qigongcenterstockholm

Qigong & Qihealing med Eva. Jag hjälper dig som känner stress eller smärta att finna lugn i kropp & själ. Jag har tio års erfarenhet som leg. naprapat.

View all posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Qigongcenter Stockholm c/o Malavé Do Luntmakargatan 94, 113 51 Stockholm Org nr: 556867-9731 eva@qigongcenterstockholm.se 0708 64 46 77

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.